Nodig voor 2 personen:
- 200 gram garnalen (Klaas Pul)
- 150 gram Talapia (uit de vriezer)
- viskruiden
- 400 gram broccoli
- 1 groene paprika
- crème fraîche met tuinkruiden
- 1 a 2 eetlepels mosterd
- 1 bolletje mozzarella
Bereiden:
Oven voorverwarmen op 200 graden.
Broccoli in roosjes snijden en 5 a 10 minuten voorkoken.
Talapia ontdooien door kwartiertje in koud water te leggen, garnalen ontdooien door ze af te spoelen onder stromend koud water.
Lage ovenschaal invetten en Talapia er in leggen.
Garnalen eromheen verdelen. Viskruiden erover strooien.
Broccoli afgieten, afspoelen met koud water en over de vis en garnalen verdelen.
Roer de crème fraîche en de mosterd door elkaar en verdeel het over de broccoli.
Snij de mozzarella in dunne plakjes en verdeel over de schaal.
Zet het geheel ongeveer 20 minuten in de oven.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten