zondag 6 april 2014

Wraps met gehakt, groente en knoflooksaus

Nodig voor 3 personen:
* 6 wraps
* 500 gram gehakt
* halve courgette, in kleine stukjes
* rode paprika, in kleine stukjes
* 100 gram champignons, in kleine stukjes
* klein blikje mais
* 3 lente-uitjes, in ringetjes
* bolletje mozzarella, in stukjes
* paprikapoeder, cajunkruiden, peper, zout
* knoflooksaus
* cocktailprikkertjes

Bereiden:
Bak het gehakt in een beetje olijfolie rul.
Voeg tijdens het bakken de lente-uitjes, champignons, paprika en courgette toe en bak het mee.
Kruid naar smaak met de kruiden.
Voeg de mais toe en warm het geheel goed door.
Warm de wraps op in de magnetron of koekenpan.
Verdeel de knoflooksaus over de wrap met de bolle kant van een lepel.
Leg een gedeelte van het gehakt/groentemengsel in het midden van de wrap.
Strooi er wat stukjes mozzarella over, rol de wrap op en zet vast met de prikkers.

Eet smakelijk!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten