woensdag 4 december 2013

Spinazie uit de wok

Ingredienten voor 2 personen:

- verse bladspinazie
-1 rode paprika
-125 gram spekjes
-1 ui
-half bakje kastanjechampignons
-pijnboompitjes
-zout/peper/Provencaalse kruiden

Bereiden:

Doe wat olijfolie in de wok en bak de spekjes uit.
Wanneer ze knapperig zijn uit het vet halen en apart houden.
Ui snipperen en in de wok fruiten.
Paprika in stukjes erbij doen.
Champignons schoonmaken, in stukjes snijden en mee wokken.
Als het mooi bruin is uit de wok halen en apart houden.
Nog iets olijfolie in de wok doen en de verse spinazie roerbakken tot het slinkt.
hierna de spekjes en het ui/paprika/champignonmengsel erbij doen.
Alles nog even roerbakken en kruiden naar smaak.
Over twee borden verdelen en wat pijnboompitjes erover strooien.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten