zaterdag 28 juli 2018

Ingrediënten:
Voor de korst, 65 gr amandelmeel
30 gr Parmezaanse kaas geraspt
2 el kokosmeel
3 el gesmolten boter en een ei
Voor de vulling:
200 gr hamblokjes
200 gr crème fraiche
200 gr gekookte broccoli
150 gr gebakken champignons
3 eieren
150 gr geraspte kaas

Bereiden:
Verwarm de oven op 180 gr.
Mix alle ingrediënten voor de korst tot een deeg en druk dit in een ingevette ovenschaal.
Bak deze ongeveer 15 minuten.
In tussen mix je de eieren met de crème fraîche.
Voeg evt peper en zout toe (ik vind chili flakes erdoor erg lekker).
Doe de broccoli, ham, champignons en ongeveer 75 gr geraspte kaas erdoor.
Giet dit op de bodem.
Strooi de overgebleven kaas er nog over heen (mag best een beetje meer zijn😉).
Bak het geheel nog ongeveer 15 min op 200 graden.
Zet dan de oven op 160 gr en bak de quiche nog eens 25 a 30 minuten..
Ongeveer 1/4 deel is een avond maaltijd.

Bron: facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie posten