vrijdag 3 april 2015

Fusilli met zalm en rucola

Benodigdheden voor 2 pers.:
200 gram fusilli
200 gram zalm (diepvries)
1 rode paprika, in blokjes
1 kleine ui, gesnipperd
125 gram champignons, in plakjes
bakje kruidenkaas
2 eetlepels groene pesto
50 gram rucola


Bereiden:
Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit olie in de wok en fruit daarin de ui.
Voeg de paprika en champignons toe en wok het geheel een paar minuten.
Snij de (ontdooide) zalm in blokjes. Voeg deze pas toe in de wok als de pasta klaar is.
De zalm hoeft namelijk niet heel lang in de wok anders wordt hij te droog.
Wanneer de zalm gaar begint te worden, voeg dan de kruidenkaas en de pesto toe.
Wanneer je de saus te dik vindt kun je deze verdunnen met wat melk of water.
Schep de pasta door het zalmmengsel en verwarm het geheel nog eventjes goed door.
Schep nu de rucola er door en verdeel het gerecht over twee borden.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen