Benodigdheden:
*pitabroodjes
*500 gram gehakt
*125 gram champignons, gehalveerd in plakjes
*halve rode paprika, in blokjes
*1 kleine ui, gesnipperd
*paprikapoeder
*kerriepoeder
*zout/peper
*Cajunkruiden
*mespuntje cayennepeper
*ijsbergsla
*tomaat
*zelfgemaakte knoflooksaus (recept)
Bereiden:
Fruit de uitjes in wat olijfolie tot ze glazig zijn.
Voeg het gehakt toe en bak dit rul.
Voeg tijdens het bakken royaal paprikapoeder en kerriepoeder toe.
Voeg daarna wat Cajunkruiden en het mespuntje cayennepeper toe.
Voeg de blokjes paprika en de plakjes champignons toe en bak dit mee.
Maak het geheel (eventueel) op smaak met peper en zout.
Haal wat bladeren van de krop ijsbergsla en was deze schoon.
Snijd ze daarna in reepjes. Snij de tomaat in blokjes.
Maak de pitabroodjes warm in een broodrooster.
Serveer de tomaat en ijsbergsla in aparte bakjes, alsmede de knoflooksaus en de broodjes.
Schep het gehaktmengsel op de borden.
Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten