Benodigdheden:
6 grote garnalen (vriezer)
3 grote champignons
6 cherrytomaatjes
stukjes komkommer
plakjes komkommer
scheutje slagroom (pakje Lidl)
dessertlepel groene pesto
blaadjes sla
gehakte nootjes
peper/zout
olijfolie
6 grote garnalen (vriezer)
3 grote champignons
6 cherrytomaatjes
stukjes komkommer
plakjes komkommer
scheutje slagroom (pakje Lidl)
dessertlepel groene pesto
blaadjes sla
gehakte nootjes
peper/zout
olijfolie
Bereiding:
Ontdooi de garnalen onder de koude kraan.
Snij de champignons in partjes en wok deze in wat olijfolie.
Voeg de garnalen toe en wok deze mee tot ze roze kleuren.
Tijdens het wokken kruiden met wat peper en zout.
Voeg 5 cherrytomaatjes (in partjes) toe en ook de blokjes komkommer.
Wok het geheel goed door.
Voeg daarna een scheutje slagroom en de groene pesto toe en warm nog even door.
Leg de slablaadjes in een schaaltje en schep het wokmengsel erop.
Garnett met de overgebleven tomaat en komkommer.
Bestrooi met de nootjes.
Ontdooi de garnalen onder de koude kraan.
Snij de champignons in partjes en wok deze in wat olijfolie.
Voeg de garnalen toe en wok deze mee tot ze roze kleuren.
Tijdens het wokken kruiden met wat peper en zout.
Voeg 5 cherrytomaatjes (in partjes) toe en ook de blokjes komkommer.
Wok het geheel goed door.
Voeg daarna een scheutje slagroom en de groene pesto toe en warm nog even door.
Leg de slablaadjes in een schaaltje en schep het wokmengsel erop.
Garnett met de overgebleven tomaat en komkommer.
Bestrooi met de nootjes.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten