Benodigdheden:
500 gram kipfilet
400 gram Thaise wokgroente
Olijfolie
Gehakte cashewnoten
500 gram kipfilet
400 gram Thaise wokgroente
Olijfolie
Gehakte cashewnoten
Marinade:
2 eetlepels ketjap
2 eetlepels ketchup
1 eetlepel kruidenazijn
1 theelepel sambal
Paprikapoeder
Kerriepoeder
1 teentje knoflook, uitgeperst
2 eetlepels ketjap
2 eetlepels ketchup
1 eetlepel kruidenazijn
1 theelepel sambal
Paprikapoeder
Kerriepoeder
1 teentje knoflook, uitgeperst
Bereiden:
Snijd de kipfilet in blokjes.
Meng de ingrediënten voor de marinade in een kom.
Schep de blokjes kip goed door de marinade, en laat even staan.
Verwarm een scheut olijfolie in de wok.
Doe de kip met de marinade in de wok en roerbak dit totdat de kip bijna gaat is.
Voeg de wokgroente toe en wok dit een minuut of vijf, zodat de groente nog wat knapperig blijft.
Schep dit mengsel in kommetjes en bestrooi met de cashewnoten.
Snijd de kipfilet in blokjes.
Meng de ingrediënten voor de marinade in een kom.
Schep de blokjes kip goed door de marinade, en laat even staan.
Verwarm een scheut olijfolie in de wok.
Doe de kip met de marinade in de wok en roerbak dit totdat de kip bijna gaat is.
Voeg de wokgroente toe en wok dit een minuut of vijf, zodat de groente nog wat knapperig blijft.
Schep dit mengsel in kommetjes en bestrooi met de cashewnoten.
Dit is een maaltijd die past in een Lowcarb dieet.
Voeg voor de andere gezinsleden eventueel wat mie toe.
Voeg voor de andere gezinsleden eventueel wat mie toe.
Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten