Nodig:
*300 g fusilli
*2 el olijfolie
*2 uien, fijngesnipperd
*300 g rundergehakt
*1 courgette, in blokjes
*1 pot sugo basilico (tomatensaus, 450 ml)
*3 tomaten, in plakjes
*2 bollen mozzarella, in plakjes
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de uien 1 min.
Voeg het gehakt toe en bak in 2-3 min. rul.
Voeg de courgette toe en bak 3 min. mee.
Schep er de tomatensaus door en voeg peper en zout naar smaak toe.
Neem de pan van het vuur.
Schep de pasta door de tomaten-gehaktsaus en doe in de ovenschaal.
Dek de pasta dakpansgewijs af met de tomaten en de mozzarella.
Bestrooi met peper en zout.
Zet de pasta 20-25 min. in de voorverwarmde oven tot de mozzarella is gesmolten en begint te kleuren.
Bron: Allerhande
Geen opmerkingen:
Een reactie posten