zaterdag 5 oktober 2013

Pasta al Forno

Nodig:

* 350 a 400 gram gehakt
* penne
* fles Grand Italië pastasaus
* 2x mozzarella
* cherrytomaat
* verse basilicum
* geraspte kaas

Bereiding:

Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak het gehakt rul in een hapjespan of braadpan.
Voeg daarna de pastasaus toe en warm goed door.
Als de penne gaar is, goed afgieten, door het gehaktmengsel scheppen en het
geheel overscheppen in een ovenschaal.
Snij de mozzarella in dunne plakjes en verdeel deze over de pasta.
Halveer de cherrytomaatjes en verdeel deze met het snijvlak naar boven over de pastaschotel.
Strooi er wat geraspte kaas over en zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de (voorverwarmde) oven op 180 graden tot de kaas gesmolten is.
Verdeel daarna de blaadjes basilicum over de schotel.

Eet smakelijk!


bron: 'Vrouw' bijlage van dagblad De Telegraaf

1 opmerking: