Nodig:
* verse spinazie, 300 gr.
* parmaham, 200 gr.
* 1/4 stokbrood, in blokjes
* bakje verse basilicum, 15 gr.
* 3 eetl. olijfolie, extra vierge
* 2 eetl. citroenolie
* 1 teentje knoflook, geperst
* zeezout, verse peper
* verse spinazie, 300 gr.
* parmaham, 200 gr.
* 1/4 stokbrood, in blokjes
* bakje verse basilicum, 15 gr.
* 3 eetl. olijfolie, extra vierge
* 2 eetl. citroenolie
* 1 teentje knoflook, geperst
* zeezout, verse peper
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 200 gr.
Leg de parmaham op een, met bakpapier beklede, bakplaat. Bak de ham in 10 minuten bruin en krokant.
Schep de blokjes brood om met de citroenolie en de knoflook.
Verhit een antiaanbakpan op middelhoog vuur en bak de croutons al omscheppend in 5 minuten bruin en krokant.
Schep de, gewassen en uitgelekte, spinaziebladeren en de blaadjes basilicum om met de olijfolie en breng op smaak met zeezout en verse peper.
Leg op elk bord wat van de spinazie met basilicum, leg de krokante ham daarboven op en strooi er de croutons overheen. Lekker met krieltjes of gewoon met wat stokbrood!
Leg de parmaham op een, met bakpapier beklede, bakplaat. Bak de ham in 10 minuten bruin en krokant.
Schep de blokjes brood om met de citroenolie en de knoflook.
Verhit een antiaanbakpan op middelhoog vuur en bak de croutons al omscheppend in 5 minuten bruin en krokant.
Schep de, gewassen en uitgelekte, spinaziebladeren en de blaadjes basilicum om met de olijfolie en breng op smaak met zeezout en verse peper.
Leg op elk bord wat van de spinazie met basilicum, leg de krokante ham daarboven op en strooi er de croutons overheen. Lekker met krieltjes of gewoon met wat stokbrood!
Bron: Allerhande
Geen opmerkingen:
Een reactie posten