vrijdag 10 mei 2013

Tagliatelle Stroganoff

Nodig:
*300 gram tagliatelle
*300 gram verse spinazie
*300 gram gehakt
*teentje knoflook
*250 gram champignons
*2 eetl. paprikapoeder
*150 ml. kookroom
Bereiding:
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan en fruit de knoflook 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in 3 min. rul.
Doe de champignons (in plakjes gesneden) erbij en bak 5 min. mee. Meng het paprikapoeder en de room erdoor en verwarm nog 5 min. op laag vuur.
Voeg peper en zout naar smaak toe.
Verhit de rest van de olie in een wok.
Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken.
Schep de tagliatelle erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel over 4 borden en schep de gehaktstroganoff erop.

Bron: Allerhande van AH


Geen opmerkingen:

Een reactie posten