1 courgette, geschaafd in lange plakken
250 gram (tofu)gehakt
400 ml tomatensaus zonder toegevoegde suiker
400 gram fijne Italiaanse groente
1 bol mozzarella, in plakken
200 ml dikke roomsaus (ongeveer)
Een handje geraspte kaas
Gehakt rullen, vervolgens groenten meebakken. Tomatensaus erbij en even laten sudderen.
De courgette vervolgens kort grillen in een hete grillpan zonder olie. Na bakken verspreiden over keukenpapier om vocht op te nemen.
Dan is het laagjes bouwen:
Saus - courgette - roomsaus - saus - kwart van mozzarella - courgette - roomsaus - saus - kwart van mozzarella - courgette - roomsaus en tot slot wat geraspte kaas
In de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 10-15 minuten tot kaas goudbruin is. Bevroren duurt het zo'n 25 tot 30 minuten
Bron: facebook
Geen opmerkingen:
Een reactie posten