woensdag 27 augustus 2014

Pasta met kip, verse spinazie en tomaat

Ingrediënten (4 pers.):
* 300 gram kipfilet, in kleine stukjes gesneden
* 300 gram pasta naar wens
* 500 gram verse spinazie
* 250 gram cherrytomaatjes
* 1/2 zakje rucola
* 1 ui, gesnipperd
* 1 teentje knoflook, gesnipperd
* 1 bakje roomkaas
* 1 eetlepel groene pesto
* 1 eetlepel cajunkruiden
* geraspte kaas
* olijfolie

Bereiding:
Pasta koken volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Olie verwarmen in de wok en ui daarin fruiten.
Knoflook toevoegen en even goed omscheppen.
Kruid de stukjes kipfilet met de cajunkruiden en voeg toe in de wok.
Voeg kleine beetjes van de spinazie toe en schep regelmatig om om dit te laten slinken.
Wanneer de kip gaar is voeg je de roomkaas en de pesto toe.
Cherrytomaatjes halveren en mee verwarmen.
Giet de pasta af en schep deze door het mengsel in de wok.
Schep als laatste de rucola door het geheel.
Verdelen over de borden en garneren met de geraspte kaas.








Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen