zaterdag 5 juli 2014

Fusilli Carbonara

Benodigdheden:
*400 gram fusilli
*250 gram magere spekblokjes
*250 ml slagroom
*2 teentjes knoflook, in plakjes
*250 gram champignons, in plakjes
*1 eetlepel groene pesto
*peper
*vers geraspte kaas

Bereiding:
Bak in een koekenpan de spekblokjes knapperig.
Schep ze uit de pan in een kom.
Bak in het achtergebleven spekvet de plakjes champignons in enkele minuten knapperig en lichtbruin.
Roer tijdens het bakken de plakjes knoflook erdoor.
Kook de fusilli in lichtgezouten water volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
Laat de pasta uitlekken.
Giet de room bij de champignons en voeg de spekblokjes toe.
Verwarm deze saus en breng op smaak met peper en de pesto.
Schep de fusilli door de champignons, spekjes en roomsaus erdoor.
Verdeel over de borden.
Serveer de kaas er apart in een kom bij.



Naar een idee uit 'Boodschappen' 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten