dinsdag 1 april 2014

Pastaschotel met prei en garnalen

Ingrediënten:
(Let op! Recept is voor 2 personen. Ik heb mijn aanpassingen voor 3 personen tussen haakjes gezet.)
* 200 (300) g penne (penne)
* 1 zakje mix voor kaassaus (49 g)
* 1 el dille (fijngesneden)
* 2 el olijfolie
* 1 prei (gewassen en in ringen)
* (halve courgette in blokjes)
* 250 g cherrytomaten (gehalveerd)
* 150 (250) g roze garnalen (garnalen uit diepvries)
* (geraspte kaas)


Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200° C.
Kook de pasta in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bereid de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg de dille toe en breng op smaak met peper.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de prei 2 min.
(Voeg de courgette toe en roerbak 2 min.)
Voeg de tomaten toe en bak 2 min. mee.
Schep de pasta, helft van de kaassaus en de garnalen erdoor.
Doe de pasta in de ovenschaal.
Schenk de rest van de kaassaus erover.
(Bestrooi met geraspte kaas.)
Bak de pastaschotel in de oven in ca. 15 min. goudbruin.


Bron: ah.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten