donderdag 20 juni 2013

Tagliatelle met kip en pesto-roomsaus

Nodig:
300 gram kipfilet in stukjes
250 gram champignons
Zakje roomsaus
Cajunkruiden, zout  peper
Eetlepel (naar smaak) groene pesto
Tagliatelle
Rucola
Bereiding:
Kook de tagliatelle volgens aanwijzing op de verpakking.
Meng de stukjes kip met wat zout, peper en cajunkruiden en roerbak ze bruin.
Voeg de champignons toe en bak deze mee.
Meng het poeder van het zakje roomsaus met de aangegeven hoeveelheid koud water. Schenk het bij het kipmengsel.
Zodra de saus wat dikker begint te worden vuur laag zetten, pesto toevoegen, goed roeren en even laten pruttelen.
Verdeel de rucola over 4 borden.
Daarbovenop de tagliatelle en dan de kip met pesto-roomsaus.
Eet smakelijk!

1 opmerking:

  1. San, deze heb ik vandaag klaar gemaakt en hij was overheerlijk, alles in een keer op, zoon vroeg zelfs "mam kan je dit ook eens klaar maken met rode pesto?" Dat gaan wij zeker eens doen. Groetjes Elma

    BeantwoordenVerwijderen