Nodig:
* 500 gr gehakt
* halve courgette, in blokjes
* 1 rode ui, gesnipperd
* 1 teentje knoflook
* Provençaalse kruiden, 1 eetl.
* peper/zout
* mespuntje cayennepeper
* 1 eetl. groene pesto
* paar druppeltjes tabasco
* pakje gezeefde tomaten
* blikje tomatenstukjes
* spaghetti
* 500 gr gehakt
* halve courgette, in blokjes
* 1 rode ui, gesnipperd
* 1 teentje knoflook
* Provençaalse kruiden, 1 eetl.
* peper/zout
* mespuntje cayennepeper
* 1 eetl. groene pesto
* paar druppeltjes tabasco
* pakje gezeefde tomaten
* blikje tomatenstukjes
* spaghetti
Bereiden:
Bak het gehakt rul in olijfolie. Voeg tijdens het bakken de ui en knoflook toe. Voeg daar ook de courgette aan toe. Laat het allemaal even bakken en voeg dan de gezeefde tomaten toe, en ook de stukjes tomaat.
Kruid het geheel met Provençaalse kruiden, cayennepeper, pesto, tabasco, en maak op smaak met peper en zout. Doe de deksel half op de pan en laat het even lekker door pruttelen.
Bereid de spaghetti zoals vermeld op de verpakking.
Schep de spaghetti op de borden en schep er de saus overheen.
Kruid het geheel met Provençaalse kruiden, cayennepeper, pesto, tabasco, en maak op smaak met peper en zout. Doe de deksel half op de pan en laat het even lekker door pruttelen.
Bereid de spaghetti zoals vermeld op de verpakking.
Schep de spaghetti op de borden en schep er de saus overheen.
Eet smakelijk!
Bron: kookboekje 'Heden ik' (ME-proof dus!)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten